Ikke noget at tale om

Klik og hent et uddrag af "Ikke noget at tale om" (pdf)

Rapkæftet digtroman om skilsmisse, krise, moderskab og dysfunktionelle familierelationer


Nyskilte Kathrine i midten af 30´erne pendler mellem moderskab og pludselig opstået ungdom i 9/5-ordning.

Efter skilsmissen befinder hun sig et fremmed sted i sit liv, hvor musik og sex konkurrerer med madpakker og sengetider. Kathrine indleder et lidenskabeligt forhold til en sanger. Hun kaster sig hovedkulds ind i forholdet og mister sig selv.

Kathrine er primærfamiliens mønsterbryder og eneste akademiker i arbejderfamilien, men hun er ikke trådt ud af mønsteret med at lade sig styre af en mand. Dette mønster gælder ikke mindst i forhold til hendes far, og et personligt opgør er uundgåeligt.

Historien afsøger, hvordan en barndom kan sætte spor af usikkerhed, længsel og identitetsløshed.

(Forlaget Brændpunkt)


„Legende let og alligevel kommer det under huden på mig. Har aldrig været den store digtlæser, og dog giver det mig lyst til mere.”

Knirkes bøger (4 stjerner ud af 6)

Anne om bogenMit håb er, at læseren vil kunne spejle sig i Kathrines turbulens og følge hende i nogle gevaldige op- og nedture i ikke én, men flere livskriser. For jeg tænker, at mange læsere vil kunne genkende, at livet ind i mellem kommer rullende i store bølger og tvinger os ud af vores komfortzone.

Når jeg ser tilbage på mit livs kriser, har det været det mest hæsblæsende, men også det sted i livet, hvor jeg har rykket mig mest. Og her tænker jeg, at læseren vil se bogen en stund, hvor man kan se krisen lidt på afstand, ryste på hovedet af det hele og huske, hvor klog man bliver af en krise.

Uddrag fra "Ikke noget at tale om"

 

Lån bogen på biblioteket

Over 70 biblioteker har købt digtromanen "Ikke noget at tale om", så du kan låne den på biblioteket.


„Rapkæftet digtroman fortalt med en hudløs sort humor, der vil ramme især de kvindelige læsere lige i hjertet. (…) Det er en roman, der læner sig op ad chick-lit genren, men har meget mere på hjerte.”

Lotte Klemers Thomhave, DBC