Omtale

Ikke noget at tale om

”Når man har læst Planen af Morten Pape og Amar Halshug af Henriette Karlsen, så nikker man genkendende til Annes fortælling om svigt fra de voksne, der burde passe på børnene. Annes bog skrevet på vers er vor tids Vita Andersen. Læs og hør!”

“Digtromaner kan altså noget, når det er så velskrevet som her. Tak til forfatteren Anne Zenon for at åbne denne nye dør i den litterære verden for mig.
Dette var en læseoplevelse helt udover det sædvanlige for mig og derfor sender jeg også 6 stjerner afsted.”

”Jeg blev fra første sekund suget ind i Anne Zenons fangende og unikke digtroman og univers og læste bogen på et under et døgn, da jeg simpelthen ikke kunne slippe den igen. “Ikke noget at tale om” stimulerer læseren til selvrefleksion og eftertanke idet Anne Zenon giver af sig selv på en delikat og sensitiv måde. Jeg var især fascineret af beskrivelserne af de ambivalente relationer mellem mennesker, der er tæt forbundet i uundgåelige familiemæssige- kulturelle og følelsesstrukturer. Jeg anbefaler denne digtroman på det varmeste til alle inklusiv de som måtte være i lykkelige ægteskaber idet Anne med sin bog rammer nogle temaer der rækker længere ud end bogens titel.”
(5 ud af 5 stjerner)

” Legende let og alligevel kommer det under huden på mig. Har aldrig været den store digtlæser, og dog giver det mig lyst til mere.”
(4 ud af 6 stjerner)

Rapkæftet digtroman fortalt med en hudløs sort humor, der vil ramme især de kvindelige læsere lige i hjertet. (…) Det er en roman, der læner sig op ad chick-lit genren, men har meget mere på hjerte.”

“Sjældent har jeg læst en digtroman og endnu mere usædvanligt den rammer så plet. Modigt og et fantastisk sprogbrug. Kan kun anbefale.”

(5 stjerner ud af 5)